MyDomain.be, uw realtime DNS Service Provider!

Online domeinregistraties en -transfers voor .BE/.COM/.NET/.ORG !
Unieke webinterface voor het beheer van uw domeinen...
Managed DNS... en meer!

Je eigen domein? Jan heeft het al!
Bezoek de homepage van Jan!
Een Internetdomein is nu echt voor Jan en alleman!
Registreer jouwnaam.be en begin net zoals Jan een eigen site!

Moeilijk? Zeker niet, via MyDomain registreer en beheer je je domein met enkele muisklikken. En op zijn homepage geeft Jan je alvast enkele nuttige tips voor het maken van je eigen site!
Duur? Absoluut niet, een avondje uit kost je een pak meer! Profiteer nu van de speicale .be-actie voor het ALL-IN pakket, dat naast de registratie- en huur van je domeinnaam ook professionele DNS-hosting en heel wat extra's bevat! Of je kan ook kiezen voor het speciale hosting-startpakket waarmee je meteen alles in huis haalt om je Internet-presence te verwezenlijken!

Slechts 15 EUR voor een ALL-IN domeinpakket!
of een hosting-startpakket voor slechts 50 EUR ! (prijzen ex. btw)
(inclusief URL-/e-mail forwarding, 5 POP3-mailboxen, FTP en 10MB webruimte!)
Andere hosting-formules of specifieke wensen: contacteer ons!

 Het MyDomain aanbod

 • Registratie van een domeinnaam naar keuze! (bvb. www.uwnaam.be)
  (of GRATIS transfer of trade van een bestaand domein!)
 • Uw site bereikbaar zowel mét als zonder www! (www.uwnaam.be én uwnaam.be)
 • Huur voor 1 jaar inbegrepen!
 • Gebruiksvriendelijke webinterface voor het beheer van uw domeinnamen en alle bijhorende opties!
  (onbeperkt aantal domeinen zelf toe te voegen)
 • Uw persoonlijke login en wachtwoord voor toegang tot onze administratieve website admin.mydomain.be.
 • Compleet DNS-beheer (zie "Wat met DNS-servers?")
 • 100Mbit Full-Duplex high-speed Internet connection
 • 24/7/365 monitoring
 • UPS & data backup

 Wat met DNS-servers?

Als onderdeel van ons uniek aanbod, reserveren wij voor u maar liefst 3 geografisch verspreide servers! (=> garanderen een 100% beschikbaarheid! - zie ook "Waarom kiezen voor MyDomain? "). Via onze gebruiksvriendelijke webinterface beheert u al uw DNS-records (voor hosts, mail exchangers, enz...). Uiteraard kunt u ook gebruik maken van eigen nameservers, of een combinatie van beide! Dat laatste is vooral interessant als u zelf maar 1 server heeft, of op zoek bent naar een betrouwbare partij voor uw secondary nameservers. Het MyDomain systeem is schaalbaar tot maar liefst 9 nameservers per domein!

 Waarom kiezen voor MyDomain?

 • MyDomain beschikt over een volledig fout-tolerant, real-time gesynchroniseerd netwerk van DNS-servers, geografisch verspreid over verschillende landen en datacentra, met glasvezelkoppeling op volledig gescheiden backbones.  Dankzij deze superieure infrastructuur kunnen wij een 100% beschikbaarheid van uw domein garanderen!  Dit is een unieke troef, en reden waarom diverse Internetproviders via ons netwerk hun domeinregistraties en/of dns-diensten verzorgen.
 • Uniek platform: het volledige beheer, koppeling naar de registries, en de data-uitwisseling en replicatie tussen de DNS-servers en datacentra, verlopen via een 100% .NET managed in-huis ontwikkeld software-platform, dat diverse voordelen biedt t.o.v. de klassieke Unix/Windows/Linux systemen, en waarmee MyDomain de enige provider in de Benelux is met een dergelijke infrastructuur.
 • De DNS-management interface geeft u volledige controle over alle aspecten van uw domein, onbeperkt en 24/7 te beheren via een gebruiksvriendelijke webinterface.
 • Het MyDomain registratie-platform beschermt u tegen fouten, vereist geen technische kennis, en resulteert in een enorme tijdwinst!
 • U kunt uw domein op elk gewenst ogenblik uitbreiden met hosting-, content-management, mobiele (gsm/sms) of andere diensten, naargelang van de behoefte en groei van uw website of onderneming.
 • Het gebruik van Netpass staat garant voor een betrouwbare en veilige opslag van uw gegevens.

 Nog vragen? Contacteer ons!